• Balloon & wine & sleep

Conține

zbor cu balonul/degustare de vinuri/cazare cu mic dejun

Descriere lungă

Pachetul turistic "Balloon & wine & sleep" este o experiență unică care combină plăcerea de a zbura cu balonul cu aer cald cu degustarea de vinuri fine și cazarea într-un cadru deosebit.

În prima zi, veți fi cazați în casa pilotului. Pilotul vă va povesti despre lumea baloanelor, iar voi veți avea ocazia să vă relaxați și să vă bucurați de peisajul pitoresc din jur.

A doua zi, veți zbura cu balonul cu aer cald, într-o zonă considerată una dintre cele mai frumoase din țară. De la înălțimea balonului, veți putea admira un peisaj impresionant, care se întinde la orizont, în timp ce sunteți învăluiți de liniște și frumusețe. După zbor veți fi întâmpinați cu un mic dejun delicios preparat din produse locale.

După zborul cu balonul, veți fi invitați la o degustare de vinuri fine, însoțită de un platou cu cascaval și delicii din Secuime. Vă veți putea alege dintr-o selecție de peste 120 de feluri de vinuri, pregătite special pentru a vă încânta papilele gustative.

În această experiență unică, veți avea oportunitatea de a explora regiunea și de a vă bucura de toate cele trei elemente ale pachetului turistic: zborul cu balonul, degustarea de vinuri și cazarea într-un cadru deosebit, în compania unui pilot experimentat și a unui personal prietenos și atent la detalii.

 
Rezervare la 0740 680 632

Balloon&wine&sleep

+40740680632

elsoarnold@yahoo.com

Durata

2 zi / 1 noapte

Conține

zbor cu balonul/degustare de vinuri/cazare cu mic dejun

Valabil

Pentru două persoane

Important

Rezervare necesară