Ce este cutia Dreambox?

De fapt cutia Dreambox este un Voucher "îmbrăcat" frumos, care a primit numele Dreambox. 

Ce primiți?

Primiți o cutie cu un design de cadou, care conține codul de validare și instrucțiunile.

Cum funcționează?

Achiziționați cutia prin webshop sau din magazin și aveți cadoul gata pregătit, împachetat. Folosirea/utilizarea cutiei este foarte simplu. Interiorul cutiei conține modul de utilizare.

Cui recomandăm?

Recomandăm pentru dumnevoastră care căutați un cadou și recomandăm pentru cel care primește cadoul, pentru că suntem siguri că se va bucura de experiența!

Ce spun cei care au încercat deja experiența cu noi?

Pentru a citi recenzii pe google dați click AICI

 

 

Dreambox lansează cutii cu experiențe bazat pe model din Europa de Vest care va reforma piața cadourilor. O cutie cu design sofisticat ascunde experiența pe care o puteți oferi cadou fără a fi nevoie să o împachetați. În lumea materială de ritm rapid de astăzi, lucrurile și darurile materiale și fizice de care ne putem bucura se micșorează. În zilele noastre este foarte greu să încântați pe cineva cu un cadou „clasic” achiziționat. Oferim o soluție cumpărătorilor de cadouri. Din diversele noastre selecții, toată lumea poate găsi cea mai potrivită experiență pe care poate să ofere în dar. Destinatarul primește astfel cadoul perfect. Cutia de experiență. O experiență.

 

Cutiile noastre de experiență reflectă obiectivul nostru, de a oferi un cadou plin cu experiențe. Dream-Balloon, zborul cu balonul cu aer cald, Dream-ATV – plimbare cu ATV  sau turul Off-Road Dream-OffRoad sunt cele mai mari experiențe pe care le puteți oferi soțului/soției, familiei sau cunoștințelor.

Share