Condiții generale de utilizare

TERMENI SI CONDITII

                         

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

Prin accesarea acestui site web sunteti de accord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de accord cu aceste conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informattile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a siteului dreambox.com.ro de catre potentialii vizitatori, utilizatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITEULUI

S.C. Dreambox SRL cu sediul Forțeni nr.82A, jud Harghita; CUI RO41571055, J19/685/28.08.2019 (denumita in continuare Dreambox/Noi), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

Dreambox detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin acesta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati dezasamblati aplicatia software intr-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Dreambox, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului dreambox.com.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Dreambox. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Dreambox.

Accesul si utilizarea dreambox.com.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorului pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerinta fiecaruia.

 

Informatiile prezente pe dreambox.com.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul utilizator al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii dreambox.com.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul dreambox.com.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor dreambox.com.ro

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Dreambox. Dreambox nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • Evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizarea a site-ului
  • Neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului
  • Inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Dreambox nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Dreambox, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte technice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului dreambox.com.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Dreambox in lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web dreambox.com.ro  a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea dreambox.com.ro nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii nr.51/1995

Dreambox nu face nici o declaratie promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nici o obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVE CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Dreambox nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualele erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Dreambox prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

 

LIVRAREA ȘI TERMENUL DE LIVRARE

Timpul total de livrare este furnizat numai pentru informare și nu va fi obligatoriu, decât dacă este explicit agreat că data livrării va fi stabilită și timpul este de esență, adică este scris că clientul nu are nici un interes în livrare după data agreată. Datele de livrare confirmate depind de primirea corectă, completă și la timp a furniturilor de către noi. Termenul de livrare va fi considerat îndeplinit dacă înainte de expirarea termenului articolul livrat a părăsit unitatea noastră sau dacă noi am informat Clientul că acea comandă este pregătită pentru livrare. Perioadele de livrare nu vor începe să curgă până când Clientul își va îndeplini obligațiile de plata. In general livrarea se face in termen de 1-3 zile lucratoare oriunde in Romania, din momentul comenzii.

Costul livrarii este 20 Lei pentru fiecare produs cu exceptia cand Dreambox in cadrul unei companii de marketing livreaza produsele fara cost/taxa de livrare.

DREPTUL DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, returnarea la cumparare este aplicabila doar clientilor fizice. Potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care cumparatorul intra in posesia fizica a bunului achizitionat. Pentru a isi exercita dreptul de retragere, clientul trebuie sa ne informeze pe mail sau telefonic (office@dreambox.com.ro sau 0740680632) cu privire de retragere din contract, fara invocarea unui motiv, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit. Nu vor fi acceptate la terur produse deteriorate, care prezinta urme de uzura. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, Dreambox isi rezerva dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea  in stadiul initial.

In cazul in care clientul solicita retragerea din contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat, astfel:

  • pentru comenzile achitate cu card online prin restituire in contul in care a fost efectuata plata
  • Pentru comenzile achitate cu ramburs prin virament bancar, intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client.

 

 

 

 

MODALITATE DE PLATA

Plata se poate efectua online cu cardul bancar, prin card de credit sau se poate face ramburs la livrare. Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

Plata online prin Netopia payments

Daca alegeti metoda  de plata online cu cardul, veti fi redirectionat catre pagina securizata procesatorului de plati Netopia payments, unde vi se va solicita sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu cardul se efectueaza prin intermediul sistemului 3D Secure 2.0 elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile online, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Toate produsele/serviciile respectiv taxa de transport de pe site-ul dreambox.com.ro se poate cumpara si platit online cu card bancar sau cu ramburs catre curierul, care va face livrarea.

INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediului prezentului site va sunt solicitate informatii, acesta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera  in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon) adresa de email, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si serviciile Dreambox, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si produselor solicitate.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Dreambox utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri

Dreambox nu poate garanta/controla actulaitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul dreambox.com.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Dreambox; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Dreambox a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Dreambox si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Dreambox va pastra confidentialitatea acestor informatii.       

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederii legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

TERMENI SI CONDITII SPECIFIC PENTRU ZBOR CAPTIVE CU BALONUL

- Clientul se prezinta la ora stabilita de organizatori. Locatia, data, ora si minutul este trimis la fiecare client prin e-mail, sms, facebook messenger, whatsapp sau telephonic. In cazul in care clientul nu se prezinta la ora si minutul stabilit, acesta pierde dreptul pentru serviciul de zbor ancorat cu balonul si costul biletului nu se restituie.
- Clientul accepta decizia organizatorilor si/sau pilotului daca programul se amana sau se anuleaza din cauza vremii. Amanarea sau anularea programului se poate decide chiar si la fata locului unde se desfasoara activitatea. In cazul anularii programului, cei care au avut programare vor primi prin e-mail, sms, facebook messenger, whatsapp sau telephonic o reprogramare. Clientul se obliga sa accepte reprogramarea, care poate sa fie si dimineata devreme la rasarit.
- Clientul accepta faptul ca zborul captive este doar a ridicare cu balonul si nu este egal cu un zbor liber cu balonul. Inaltimea la care se ridica – in limite de siguranta- se specifica de catre pilotul in comanda.