• Balloon Holiday

Conține

2 persoane, 2 nopți cazare, zbor cu balonul, surprize

Descriere lungă

Acest pachet conține două nopți de cazare cu mic dejun, un zbor cu balon cu aer cald pentru două persoane și mici surprize; la Odorheiu Secuiesc. Durata  zborului depinde foarte mult de zonă, respectiv condițiile meteorologice și variază între 30 minute și 1:30 ore. Pasagerii vor experimenta zborul încet, care  vă dă o senzație foarte plăcută. Vom zbura încet cu viteza vântului la diferite înălțimi de unde puteți admira panorama minunată. Facem semn oamenilor de sub noi și rupem frunze din vârful copacilor.

Cazarea va avea loc la Pensiunea și apartamente Horizont la Odorheiu Secuiesc în funcție de disponibilitate. www.horizontweb.ro SAU în casa, de unde se pleacă împreună cu pilotul la locul decolării. Aici pentru confortul dumneavoastră primiți o cameră dublă cu baie și toaletă proprie.

Zborul se efectuează doar în condiții meteo optime. Vânt slab sau fără vânt, fără precipitație și ceață. Programările se fac cu cel puțin 7 zile înainte. Planificarea zborului se face cu 1-2 zile înainte de data solicitată.

Durata

2 nopți, 3 zile

Conține

2 persoane, 2 nopți cazare, zbor cu balonul, surprize

Valabil

Un an de la achiziție

Important

Necesită rezervare!