• Family pack 1

Conține

Zbor cu balonul pentru o falmile (doi adulți și un copil) + o noapte cazare cu mic dejun

Descriere lungă

Nu doar copiii, ci și adulții doresc să experimenteze cel puțin o dată în viață călătoria cu balonul cu aer cald. Frumusețea peisajului zonei Odorheiu Secuiesc îți taie respirația. Este cea mai frumosă zonă din toată țara, unde se zboară cu baloane. Când aerul este curat putem vedea M-ții Meridionali, Bucegi, Piatra Mare, M-ții Harghitei, Gurghiului și o parte din Călimani. 

Plimbarea cu balonul este un program de 3-4 ore, din care zborul este de cca o oră. Nu recomandăm zborul pentru copii mai mici de 5 ani. 

Puteți să faceți o rezervare oricând pe orice dată, când suntem disponibili. Planificarea zborului se efectuează cu 2-3 zile înainte de data solicitată, când se vede după prognoze ca vremea va permite zborul sau nu. 100% nu putem promite nici o dată ca vom realiza zborul. Zborul cu balonul este o activitate foarte dependentă de condiții meteo. La noi siguranța este tot timpul pe primul loc. Din acest motiv dacă vremea sau orice altceva ce influențează siguranța zborului nu este în regulă, în cel mai rău caz zborul se amână/anulează chiar și la fața locului. 

Zborul se desfășoară în condiții maxime de siguranță. Călătorim încet cu viteză foarte mică la diferite înălțimi, care dă o senzație foarte plăcută și relaxată. Zborul cu balonul NU este o activitate cu adrenalină!

În cele mai multe cazuri avem parte de aterizare lină, după care echipa de recuperare ne duce înapoi la locul pornirii, unde pasagerii au parte de o surpriză plăcută și amuzantă.

 

Cazarea și micul dejun va fi într-o casă în satul Forțeni, construită în stil Scandinav.  Ca să vă simțiți bine la noi, primiți o cameră cu baie și toaletă proprie.

 

 

Copil: peste 5 ani - sub 14 ani 

Cum funcționează?

Cumpărați pachetul și aveți la dispoziție un an pentru programare. Programarea se face telefonic (0740 680 632) în funcție de vreme și disponibilitate.

Durata

Două zile/o noapte. Zborul 3-4 ore

Conține

Zbor cu balonul pentru o falmile (doi adulți și un copil) + o noapte cazare cu mic dejun

Valabil

Un an de la achiziție

Important

Rezervarea este necesară