• Team buliding / grupuri

Conține

Zbor ancorat cu balonul pentru 30 - 70 persoane

Descriere lungă

 

Ofertă pentru grupuri/team building

Zbor ancorat/captiv cu balonul

 

  • Zborul ancorat recomandăm pentru grupuri mai mari de 10-15 persoane, până la cel mult 70 persoane.
  • Ce este zborul ancorat?

Ne întâlnim la o locație potrivită pentru această activitate. Locația noastră este în satul Forțeni, o zonă liniștită, aer curat și un peisaj frumos la doar 4 km de Odorheiu Secuiesc.

Montăm nacela, arzătoarele și anvelopa. Pilotul ține o scurtă ședință despre technologie, datele imense al balonului și despre siguranța pasagerilor în timpul zborului. Începem să umflăm balonul. Toată procedura durează 30-40 minute până când balonul se ridică. Pasagerii pot asista activ la montarea si umflarea balonului. Balonul se leagă cu trei sfoare de 40 m lungime. 3-5 pasageri se urcă în nacelă în funcție de greutatea totală al lor. Decolăm foarte încet.  În condiții optime ne ridicăm până la cel mult 40 metri. Pasagerii  vor experimenta decolarea și levitația . Dupa câteva minute aterizăm foarte lină. Turul sa terminat, pasagerii coboară, și se pregătesc următorii 3-5 pasageri pentru un nou tur.

Într-o oră putem ridica cel mult 25-30 persoane. Autonomia balonului este între 2-3 ore, până când se termină combustibilul (200 litri de gas!)

  • Ne daplasăm la locația clientului:

Spatiu necesar pentru activitate:

Teritoriu cu o rază de cel putin 50 metri, teren deschis cu iarba/gazon sau teren de fotbal, fără vegetație/obiecte ascuțite, departe de cabluri.

  • Ne deplasăm la locația clientului dacă acesta poate asigura terenul potrivit pentru activitate.
  • Zborul cu balonul este o activitate foarte dependentă de vreme. Putem efectua zborul doar în condiții optime, fără vânt și ploaie. Planificarea zborului se efectuează aproximativ 2 zile înainte de data solicitată

Durata

1 oră

Conține

Zbor ancorat cu balonul pentru 30 - 70 persoane

Valabil

Important

Pentru informații detaliate vă rugăm să ne contactați